logo

+385 1 335 1450

+385 91 191 9500

+385 91 191 9519

info@nekretnine21.hr

Agencija Nekretnine21

Agencija Nekretnine21, u svom portfelju imamo raznovrsnih nekretnina koje Vam možemo preporučiti. Prosurfajte po našoj web stranici, naći ćete poneku kvalitetnu informaciji, a vjerojatno ćete naći i neku nekretninu koja bi Vam se moglo svidjeti, budite slobodni kontaktirati nas putem e-maila, kontakt brojeva mobitela ili telefona, tu smo radi Vas, tu smo da Vam pružimo pravnu, stručnu, prijateljsku, iscrpnu i brzu informaciju.

Kontaktirajte nas

Agencija Nekretnine21

Agencija Nekretnine21 j.d.o.o. djeluje od rujna 2013. godine, obiteljska firma-osnivač i direktor Marina Štipak, prodaja i oglašavanje te Renato Štipak, prodaja i oglašavanje te izrada papirologije. (licencirani posrednik u poslovanju s nekretninama) upisano pri HGK. Kroz prijašnje iskustvo u radu s osobama i nekretninama, uz edukaciju i razne tečajeve osposobljeni smo u izvršavanju našeg posla u poslovanju s nekretninama. Ustupivši nam svoje povjerenje prilikom odabira i pomoći oko realizacije kupoprodaje nekretnine za Vas i vašu obitelj dragi prijatelji, možete se potpuno osloniti na nas. Mi ne pričamo previše, mi radimo!

Stalno dostupni!

Marina Štipak

Renato Štipak

Ova stranica ostavlja "kolačiće" (cookies) na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".